Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Anvers, Belgia! Aici gasesti date generale Anvers precum: istorie Anvers, clima Anvers si economie Anvers. Rubrica stiati ca Anvers contine curiozitati si lucruri interesante despre Anvers. Daca esti in cautare de cazare in Anvers, poti verifica sectiunea de hoteluri Anvers pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Anvers este completat de colectia de harti turistice Anvers, evenimente si obiective turistice Anvers, restaurante Anvers, baruri Anvers, magazine Anvers si activitati Anvers.

Vezi harta interactiva Anvers, Belgia

Anvers, Belgia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Renumit pentru viata de noapte vibranta, barurile si restaurantele moderne si elegante precum si numeroasele festivaluri, belgienii vad Anvers ca fiind o ‘capitala cool’. Scoala de moda, Fashion Academy Antwerp, a produs un grup de designeri avangardisti, care au facut furori pe scena modei in anii 1980 si au devenit cunoscuti ca ‘Cei sase mari ai Antwerp-ului’. In prezent, academia continua sa produca talente noi si in mare voga.

Daca nu va plac cumparaturile, atunci puteti descoperi centrul istoric compact din Antwerp, care juxtapune frumoasele cladiri medievale cu repere arhitecturale moderne. Anvers este, de asemenea, un oras iubitor de arta, de care numele lui Rubens este vesnic legat. Dupa mai mult de 400 de ani de la nasterea acestui pictor briliant, inca se poate vedea masura in care Rubens si-a lasat amprenta asupra orasului. Prin viata de noapte extravaganta, cladirile istorice si cel mai mare centru de diamante din lume, Antwerp ofera cate ceva pentru toata lumea.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere