Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Bruges, Belgia! Aici gasesti date generale Bruges precum: istorie Bruges, clima Bruges si economie Bruges. Rubrica stiati ca Bruges contine curiozitati si lucruri interesante despre Bruges. Daca esti in cautare de cazare in Bruges, poti verifica sectiunea de hoteluri Bruges pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Bruges este completat de colectia de harti turistice Bruges, evenimente si obiective turistice Bruges, restaurante Bruges, baruri Bruges, magazine Bruges si activitati Bruges.

Vezi harta interactiva Bruges, Belgia

Bruges, Belgia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Centrul istoric al orasului Bruges se afla pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO si este plin de puncte de interes. Cu centrul orasului interzis pentru autoturisme, toate frumusetile si cultura extraordinara a acestui oras de neuitat pot fi usor de explorat mergand pe jos, plimbandu-va cu barca de-a lungul canalelor linistite sau cu trasura pe strazile pietruite.

Desi Bruges este un oras mic, acesta este plin ochi cu comori arhitecturale si artistice, folclor, magazine de ciocolata, dantelarii si restaurante fine. Doua dintre locurile cele mai populare in acest oras sunt: Berguinages (parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, este caminul calugarilor din ordinul Sfantului Benedict) si Beraria Maan Halve, o fabrica de bere de familie si producatoare a celebrei beri ‘Brugse Zot’. Doua moduri economice de a vizita orasul sunt prin utilizarea cardului orasului Bruges ce va ofera discount si prin folosirea bicicletei pentru a calatori prin regiunile rurale din afara orasului.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere