Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Gent, Belgia! Aici gasesti date generale Gent precum: istorie Gent, clima Gent si economie Gent. Rubrica stiati ca Gent contine curiozitati si lucruri interesante despre Gent. Daca esti in cautare de cazare in Gent, poti verifica sectiunea de hoteluri Gent pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Gent este completat de colectia de harti turistice Gent, evenimente si obiective turistice Gent, restaurante Gent, baruri Gent, magazine Gent si activitati Gent.

Vezi harta interactiva Gent, Belgia

Gent, Belgia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Daca intrebati belgienii unde si-ar dori sa calatoreasca in tara lor, multi va vor spune despre orasul prietenos Gent. Avand mare parte a centrului orasului interzis pentru autoturisme, ei iti vor mai spune probabil ca al treilea cel mai mare oras din Belgia este mai usor de explorat cu bicicleta sau cu barca, de-a lungul canalelor elegante.

Desi nu este o destinatie turistica frecventata des de turisti, Gent fiind un oras mai modest, plin cu studenti, acesta suprinde prin obiective si atractii turistice, cu cafenele in care poti zabovi cat doresti, restaurante cu preturi rezonabile si o energie vibranta. Este un oras cu bere Stropke, un mustar grozav si cu cele zece zile de Festivitati Gent organizate anual in luna iulie, unde locuitorii ies pe strazile acaparate de spectacolele de teatru, concerte, cantari, dansuri si bautura.

Sub atenta supraveghere a Castelului Gravensteen sau Castelul Contilor, orasul se mandreste cu Casa Operei, 18 muzee, 100 biserici si peste 400 de cladiri istorice. Cel mai vizitat loc din Gent este catedrala Sfantul Bavo care adaposteste o faimoasa capodopera, Adoratia mielului mistic pictat de catre fratii Jan si Hubert van Eyck, in anul 1432.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Ghent este un oraș istoric, dar în același timp unul contemporan. Viața modernă de zi cu zi a locuitorilor activi ai orașului se joacă împotriva unui fundal istoric superb

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere