Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Kavarna, Bulgaria! Aici gasesti date generale Kavarna precum: istorie Kavarna, clima Kavarna si economie Kavarna. Rubrica stiati ca Kavarna contine curiozitati si lucruri interesante despre Kavarna. Daca esti in cautare de cazare in Kavarna, poti verifica sectiunea de hoteluri Kavarna pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Kavarna este completat de colectia de harti turistice Kavarna, evenimente si obiective turistice Kavarna, restaurante Kavarna, baruri Kavarna, magazine Kavarna si activitati Kavarna.

Vezi harta interactiva Kavarna, Bulgaria

Kavarna, Bulgaria

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Kavarna este un oras si statiune pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, care se afla 65 km nord-est de Varna. Orasul a fost fondat in secolul al V-lea de colonistii greci care s-au stabilit pe platoul Chirakman, in colonia Bizone.

Astazi, ramasitele unui zid fortificat construit in secolul al IV- lea pot fi gasite pe capul Chiakman, la 3 km sud de Kavarna.
In timpul antichitatii si Evului Mediu orasul a fost un centru economic si cultural infloritor. In acest oras exista un port de iahturi, o baza de pescuit, o plaja spatioasa si un complex turistic.

Zona din jurul Kavarna ofera oportunitati de dezvoltare a ecoturismului si turismului specializat ce atrage turisti din toate partile lumii.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere