Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Nisipurile de Aur, Bulgaria! Aici gasesti date generale Nisipurile de Aur precum: istorie Nisipurile de Aur, clima Nisipurile de Aur si economie Nisipurile de Aur. Rubrica stiati ca Nisipurile de Aur contine curiozitati si lucruri interesante despre Nisipurile de Aur. Daca esti in cautare de cazare in Nisipurile de Aur, poti verifica sectiunea de hoteluri Nisipurile de Aur pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Nisipurile de Aur este completat de colectia de harti turistice Nisipurile de Aur, evenimente si obiective turistice Nisipurile de Aur, restaurante Nisipurile de Aur, baruri Nisipurile de Aur, magazine Nisipurile de Aur si activitati Nisipurile de Aur.

Vezi harta interactiva Nisipurile de Aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Nisipurile de Aur este o statiune balneara de pe coasta bulgara a Marii Negre, situata in apropierea unui parc national cu acelasi nume. Statiunea este o destinatie turistica populara. Multi vizitatori sunt atrasi de climatul favorabil, peisajul pitoresc si preturile rezonabile. Zona are cel mai pur nisip de cuart de pe coasta si abunda in copaci batrani, gradini amenajate si zone pietonale.

Dezvoltarea statiunii a inceput in anul 1957 si, in aproximativ doua decenii, locul a fost transformat intr-un complex de vacanta modern, cu numeroase hoteluri (multe deschise pe tot parcursul anului), vile, cladiri de apartamente, centre spa, restaurante, cluburi, cazinouri, atractii, centre comerciale, si facilitati sportive, inclusiv un port de iahturi si scoala de echitatie.

Plaja statiunii este lunga de 3,5 km, cu o latime de pana la 100 de metri. Temperatura medie a aerului in timpul verii este de 27-30 de grade, iar temperatura apei este de 25-28 grade. Statiunea dispune de conditii minunate pentru recreere, divertisment, sport si tratament balnear. Artrita, artroze, stres, nevroze, faringite cronice, bronsite, astm, etc. sunt tratate cu succes la centrele de balneoterapie.

Numeroase sporturi acvatice si de plaja pot fi practicate aici. Capacitatea portul de iahturi este de 100 de locuri. In lungul plajei se gasesc baruri mici, restaurante, cluburi de noapte.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Nisipurile de Aur