Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Toronto, Canada! Aici gasesti date generale Toronto precum: istorie Toronto, clima Toronto si economie Toronto. Rubrica stiati ca Toronto contine curiozitati si lucruri interesante despre Toronto. Daca esti in cautare de cazare in Toronto, poti verifica sectiunea de hoteluri Toronto pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Toronto este completat de colectia de harti turistice Toronto, evenimente si obiective turistice Toronto, restaurante Toronto, baruri Toronto, magazine Toronto si activitati Toronto.

Vezi harta interactiva Toronto, Canada

Toronto, Canada

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Toronto, un cuvant nativ indian care inseamna ‘loc de intalnire’, este un nume potrivit pentru acest oras exuberant, cel mai mare din Canada, casa a numerosi oameni din toate colturile lumii. Toronto este un oras remarcabil – incredibil de curat si de sigur, el reprezinta un mix tentant de istorie, afaceri, arta, cultura si natura. Cel mai aglomerat port al Canadei, este totodata centrul national bancar, de comunicatie si industrial.

Un cocktail ametitor de galerii de arta, zgarie-nori magnifici, cladiri patrimoniale, parcuri de distractie, muzee impresionante – Toronto are multe lucruri cu care ii captiveaza pe vizitatori. Diversitatea etnica extraordinara ii confera orasului un farmec aparte – intreaga lume este reprezentata aici.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere