Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Brno, Cehia! Aici gasesti date generale Brno precum: istorie Brno, clima Brno si economie Brno. Rubrica stiati ca Brno contine curiozitati si lucruri interesante despre Brno. Daca esti in cautare de cazare in Brno, poti verifica sectiunea de hoteluri Brno pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Brno este completat de colectia de harti turistice Brno, evenimente si obiective turistice Brno, restaurante Brno, baruri Brno, magazine Brno si activitati Brno.

Vezi harta interactiva Brno, Cehia

Brno, Cehia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Brno este capitala statului Moravia, al doilea cel mai mare oras din Republica Ceha, dupa Praga, cu o istorie lunga bogata care dateaza din timpurile preistorice. Brno detine splendori arhitecturale din secolul al 13-lea, atractii istorice splendide, Castelul Spilberk, Palatul Dietrichstein si Catedrala Sf Petru si Pavel, considerate unele dintre cele mai importante cladiri istorice ale tarii.

Gazda mai multor institutii guvernamentale importante ale tarii, Brno – un oras universitar cu numeroase institutii de invatamant – este, de asemenea, o locatie importanta pentru divertisment si un centru cultural, oferind multe locuri frumoase, concerte, sali de sport, piste de curse, inclusiv faimosul Circuit Masaryk.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere