Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Cipru! Aici gasesti date generale Cipru precum istorie Cipru, geografie Cipru, clima Cipru, cultura Cipru si economie Cipru. In sectiunea sfaturi de calatorie Cipru gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Cipru. Merita sa verifici si informatiile turistice Cipru: bucataria din Cipru, societatea din Cipru, cand sa vizitati Cipru si shopping in Cipru. Rubrica stiati ca Cipru contine curiozitati si lucruri interesante despre Cipru. Daca esti in cautare de cazare in Cipru, poti verifica sectiunea de hoteluri Cipru pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Cipru este completat de colectia de harti turistice Cipru, evenimente si obiective turistice Cipru, restaurante Cipru, baruri Cipru, magazine Cipru si activitati Cipru.

Vezi harta interactiva Cipru

Cipru

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Cipru

Cipru, o insula frumoasa din mijlocul Mediteranei, este o tara de moschei gotice si arhitectura bizantina, tarmuri de mare albe si nisipoase, manastiri pline de fresce, sate in care se face vin si multe altele.

Tara este insa impartita in doua de o istorie turbulenta si un trecut plin de probleme. In 1974 tara a fost divizata in Ciprul de Nord cu o populatie predominant turca si Ciprul de Sud, locuita de cipriotii greci. Cipru nu si-a rezolvat inca aceste conflicte dar totusi ofera turistilor o experienta unica. De la o capitala care are o reputatie nefasta de a fi singurul oras divizat din lume pana la plajele care-ti taie respiratia din sudul insulei, Cipru nu ofera decat o vacanta placuta ci si o educatie in sine.

Recenziile turistilor

Calificativ 1.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Olivia Anca

olivia-anca

Nu au plaja cu nisip, ci niste placi calcaroase imense; singura optiune :Coral Bay, o plaja micuta cu nisip fin, situata la 10 -15km de Paphos.
Nu m-as mai intoarce acolo decat pentru a-mi rasfata papilele gustative cele mai bune fructe de mare pe care le-am mancat vreodata.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 9 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere