Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Paphos, Cipru! Aici gasesti date generale Paphos precum: istorie Paphos, clima Paphos si economie Paphos. Rubrica stiati ca Paphos contine curiozitati si lucruri interesante despre Paphos. Daca esti in cautare de cazare in Paphos, poti verifica sectiunea de hoteluri Paphos pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Paphos este completat de colectia de harti turistice Paphos, evenimente si obiective turistice Paphos, restaurante Paphos, baruri Paphos, magazine Paphos si activitati Paphos.

Vezi harta interactiva Paphos, Cipru

Paphos, Cipru

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Recenziile turistilor

Calificativ 3.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Eftimie George Stefan

eftimie-george-stefan

Am stat in Paphos 9 zile, acum 4-5 ani, este o statiune linistita, deloc aglomerata, chiar si in perioadele de varf. Daca vrei in Cipru si vrei agitatie si viata de noapte, trebuie sa te duci in Ayia Napa. In Paphos am mancat cel mai bine la Ocean Basket, daca iti plac fructele de mare nu ai cum sa ratezi. Cea mai buna plaja din zona mi s-a parut Coral Bay, dar luam autobuzul cateva statii pana acolo. Partea buna in Paphos a fost ca in orice restaurant am intrat am comandat mancare in limba romana, peste tot erau romani care lucrau acolo. Ne spuneau sa nu le dam bascsis, pentru ca ajunge tot la patron, care vine dupa ei cand vin cu nota de plata, si le ia bacsisul. Altfel, putin cam scump in Cipru, preturile nu sunt deloc similare cu cele din Grecia, poate din cauza faptului ca sunt foarte multi turisti englezi care vin acolo. Pentru cei care nu stiu, se circula ca-n Anglia in Cipru.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere