Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Korcula, Croatia! Aici gasesti date generale Korcula precum: istorie Korcula, clima Korcula si economie Korcula. Rubrica stiati ca Korcula contine curiozitati si lucruri interesante despre Korcula. Daca esti in cautare de cazare in Korcula, poti verifica sectiunea de hoteluri Korcula pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Korcula este completat de colectia de harti turistice Korcula, evenimente si obiective turistice Korcula, restaurante Korcula, baruri Korcula, magazine Korcula si activitati Korcula.

Vezi harta interactiva Korcula, Croatia

Korcula, Croatia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Orasul Korcula este situat langa mare, pe capatul de nord-est al Insuei Korcula. Partea veche medievala a orasului a fost construita pe o peninsula mica ovala, o suburbie baroca desfasurandu-se sub zidurile orasului vechi, iar restul orasului, orasul nou, se intinde de-a lungul malului de est si de vest al centrului vechi. Astazi, orasul are aproximativ 3.000 de locuitori, cei mai multi dintre ei traiesc in partile noi ale orasului. Orasul Korcula este sediul administrativ al insulei Korcula, care include pe langa oras si patru sate: Zrnovo, Pupnat, Cara si Račišće, cu un total de aproximativ 6.000 de locuitori. Korcula are multe institutii sociale, culturale, economice si de sanatate: o gradinita, scoala primara si una secundara, muzeu, biblioteca, centru medical, agentii de turism, banci, farmacie, hoteluri, santier naval, magazine, restaurante si altele.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere