Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Opatija, Croatia! Aici gasesti date generale Opatija precum: istorie Opatija, clima Opatija si economie Opatija. Rubrica stiati ca Opatija contine curiozitati si lucruri interesante despre Opatija. Daca esti in cautare de cazare in Opatija, poti verifica sectiunea de hoteluri Opatija pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Opatija este completat de colectia de harti turistice Opatija, evenimente si obiective turistice Opatija, restaurante Opatija, baruri Opatija, magazine Opatija si activitati Opatija.

Vezi harta interactiva Opatija, Croatia

Opatija, Croatia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Opatija este o statiune la Marea Adriatica, cu o istorie bogata si imprejurimi pitoresti, locuri ce nu trebuie ratate. Odata ajunsi in Opatija, luati o pauza de la plaja si mergeti sa vizitati frumusetea locului, cu cladiri cu o arhitectura venetiana, renascentista, gotica, Art Nouveau, baroca sau clasica. Opatija este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Croatia, inca din secolul al 19-lea, cand Habsburgii o transforma intr-una dintre cele mai cautate locatii europene de catre nobilii si aristocratii vremii, care se bucurau de liniste si pace, departe de instantele de judecata si politica de zi cu zi.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere