Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Porec, Croatia! Aici gasesti date generale Porec precum: istorie Porec, clima Porec si economie Porec. Rubrica stiati ca Porec contine curiozitati si lucruri interesante despre Porec. Daca esti in cautare de cazare in Porec, poti verifica sectiunea de hoteluri Porec pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Porec este completat de colectia de harti turistice Porec, evenimente si obiective turistice Porec, restaurante Porec, baruri Porec, magazine Porec si activitati Porec.

Vezi harta interactiva Porec, Croatia

Porec, Croatia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Orasul antic roman Porec (Parenzo in italiana, Parentium in epoca romana) si regiunea din jurul sau sunt dedicate in intregime turismului estival. Porec este punctul central al unui lant de statiuni turistice care se intinde pe coasta vestica a Istriei.

Aceste sate de vacanta si tabere turistice ofera o experienta destul de industrializata, cu prea mult beton si plastic si prea multe autobuze turistice pentru unele gusturi. Cu toate acestea, hotelurile, restaurantele, birourile si agentiile de turism poseda personal multilingv care isi asteapta vizitatorii cu cea mai mare caldura.

Desi Porec nu reprezinta o evadare linistita (doar daca nu ajungeti in extra-sezon), aici exista o bazilica inscrisa in lista Patrimoniului Mondial, un amestec de cladiri gotice, romanice si baroce si o infrastructura turistica bine dezvoltata pentru explorarea facila a peninsulei Istria. In ultimii ani, Porec a devenit si capitala petrecerilor din zona, atragand tineri petrecareti din toate colturile Europei si nu numai.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere