Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Rijeka, Croatia! Aici gasesti date generale Rijeka precum: istorie Rijeka, clima Rijeka si economie Rijeka. Rubrica stiati ca Rijeka contine curiozitati si lucruri interesante despre Rijeka. Daca esti in cautare de cazare in Rijeka, poti verifica sectiunea de hoteluri Rijeka pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Rijeka este completat de colectia de harti turistice Rijeka, evenimente si obiective turistice Rijeka, restaurante Rijeka, baruri Rijeka, magazine Rijeka si activitati Rijeka.

Vezi harta interactiva Rijeka, Croatia

Rijeka, Croatia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Rijeka, al treilea cel mai mare oras din Croatia, asezat pe coasta Kvarner, este un amestec interesant intre portul cu nave (cel mai mare din Croatia), marfuri si macarale care captusesc malul marii si grandoarea Habsburgilor. Rijeka are farmec, cultura, viata de noapte, festivaluri interesante si un carnaval dintre cele mai colorate din Croatia, care te invita sa le descoperi.

Centrul orasului abunda in cladiri ornate in stil austro-ungar. Este un oras surprinzator de verde. Cele mai multe monumente culturale si istorice sunt accesibile pe jos, deoarece acestea sunt in mare parte situate in sau in apropiere de centrul orasului; doar pentru a vedea Castelul Trsat va trebui facuta o scurta plimbare cu masina sau autobuzul. Alta optiune, cea mai aventuroasa, este de a urca 561 de trepte care duc din centrul orasului la Trsat.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere