Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Rovinj, Croatia! Aici gasesti date generale Rovinj precum: istorie Rovinj, clima Rovinj si economie Rovinj. Rubrica stiati ca Rovinj contine curiozitati si lucruri interesante despre Rovinj. Daca esti in cautare de cazare in Rovinj, poti verifica sectiunea de hoteluri Rovinj pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Rovinj este completat de colectia de harti turistice Rovinj, evenimente si obiective turistice Rovinj, restaurante Rovinj, baruri Rovinj, magazine Rovinj si activitati Rovinj.

Vezi harta interactiva Rovinj, Croatia

Rovinj, Croatia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Unul dintre cele mai frumoase orase din regiunea Istria, cu case in stil venetian, situat pe coasta de vest la cativa kilometri de canalul Limski, este cu siguranta Rovinj, de multe ori numit si ‘Perla Adriaticii’. Rovinj este un exemplu tipic de oras mediteranean, construit pe o insula si apoi conectat la continent, ce s-a dezvoltat in jurul bisericii Santa Euphemia, care reprezinta centrul orasului vechi. Rovinj este una dintre cele mai vechi si cele mai dezvoltate statiuni turistice din Croatia, cu o gama larga de modalitati de petrecere a timpului liber, atat in oras, cat si printre padurile bogate de pin si plaje luminoase.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere