Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Trogir, Croatia! Aici gasesti date generale Trogir precum: istorie Trogir, clima Trogir si economie Trogir. Rubrica stiati ca Trogir contine curiozitati si lucruri interesante despre Trogir. Daca esti in cautare de cazare in Trogir, poti verifica sectiunea de hoteluri Trogir pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Trogir este completat de colectia de harti turistice Trogir, evenimente si obiective turistice Trogir, restaurante Trogir, baruri Trogir, magazine Trogir si activitati Trogir.

Vezi harta interactiva Trogir, Croatia

Trogir, Croatia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Minunatul si micutul Trogir (fostul Trau) este frumos situat intre ziduri medievale si strazi intortocheate, asemenatoare labirinturilor. Este marginit de o promenada larga la malul marii, plina de baruri si cafenele si iahturi pe timpul verii. Trogir este unic intre orasele dalmate datorita colectiei bogate de arhitectura romanica si renascentista (care a inflorit sub domnia venetiana); acest lucru, impreuna cu catedrala magnifica, si-a castigat statutul de Patrimoniu Mondial in anul 1997.

Trogir poate reprezenta o excursie usoara de o zi de la Split si un loc relaxant pentru a petrece mai multe zice, incercand si o plimbare cu barca pana la una din insulele invecinate.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere