Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Danemarca! Aici gasesti date generale Danemarca precum istorie Danemarca, geografie Danemarca, clima Danemarca, cultura Danemarca si economie Danemarca. In sectiunea sfaturi de calatorie Danemarca gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Danemarca. Merita sa verifici si informatiile turistice Danemarca: bucataria din Danemarca, societatea din Danemarca, cand sa vizitati Danemarca si shopping in Danemarca. Rubrica stiati ca Danemarca contine curiozitati si lucruri interesante despre Danemarca. Daca esti in cautare de cazare in Danemarca, poti verifica sectiunea de hoteluri Danemarca pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Danemarca este completat de colectia de harti turistice Danemarca, evenimente si obiective turistice Danemarca, restaurante Danemarca, baruri Danemarca, magazine Danemarca si activitati Danemarca.

Vezi harta interactiva Danemarca

Danemarca

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Danemarca

Basme si meciuri de fotbal. Produse de patiserie delicioase. O sirena de bronz situata pe o piatra care se uita spre oras. Vikingi feroce si Lego…nu exista un singur lucru care sa-i defineasca pe danezi si tara lor Danemarca. Asta este tara din care au provenit vikingii de temut care calatoreau in barcile lor lungi catre tarmuri indepartate. Asta este si tara lui Hans Christian Andersen, ale carui basme incanta chiar si copiii din ziua de azi.

Danemarca este o tara cu o istorie lunga si interesanta, o cultura vibranta; dar este si o natiune care este mandra de faptul ca este o tara moderna si dezvoltata, una din cele mai prospere tari in Europa. Cu o asa combinatie, nu e deloc surprinzator faptul ca Danemarca este populara in randul turistilor.

Ghiduri turistice regiuni & orase din Danemarca

Ghid turistic Copenhaga

Copenhaga, sau Kobnhavn, asa cum ii zic danezii este casa pentru 1 milion de oameni si este cel mai mare oras si capitala Danemarcei. Situat pe insulele Zealand si Amager, orasul este un centru industrial, un nod de comert si transport. Totusi, in ciuda importantei sale ca oras industrial,…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere