Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Copenhaga, Danemarca! Aici gasesti date generale Copenhaga precum: istorie Copenhaga, clima Copenhaga si economie Copenhaga. Rubrica stiati ca Copenhaga contine curiozitati si lucruri interesante despre Copenhaga. Daca esti in cautare de cazare in Copenhaga, poti verifica sectiunea de hoteluri Copenhaga pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Copenhaga este completat de colectia de harti turistice Copenhaga, evenimente si obiective turistice Copenhaga, restaurante Copenhaga, baruri Copenhaga, magazine Copenhaga si activitati Copenhaga.

Vezi harta interactiva Copenhaga, Danemarca

Copenhaga, Danemarca

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Copenhaga, sau Kobnhavn, asa cum ii zic danezii este casa pentru 1 milion de oameni si este cel mai mare oras si capitala Danemarcei. Situat pe insulele Zealand si Amager, orasul este un centru industrial, un nod de comert si transport. Totusi, in ciuda importantei sale ca oras industrial, Copenhaga este departe de a intimida – nu exista zgarie-nori, nici fabrici care scuipa fum, nimic din agitatia frenetica pe care o gasesti in multe alte orase. Acesta este un oras al parcurilor, gradinilor, fantanilor, strazilor vechi, cladirilor medievale si pietelor linistite.

Dar asta nu-i tot. Copenhaga este, de asemenea, o scena de divertisment, oferind probabil cea mai activa viata de noapte din Scandinavia. Este un oras cosmopolit fermecator, situat convenabil si cu oameni extrem de calzi si primitori. Acest oras prietenos este indeajuns de mare pentru a fi o metropola cu shopping, cultura si distractii la maxim, dar, totodata, destul de mic pentru a fi intim, sigur si usor de explorat.

Uitandu-se pe deasupra stramtorii Oresund catre vecina Suedia, aflata la cateva minute de mers cu masina, Copenhaga reprezinta o legatura culturala si geografica intre Europa continentala si Scandinavia. Aici este locul unde basmele vechi se imbina cu arhitectura noua sclipitoare si design de clasa mondiala; unde jazzul cald se amesteca cu muzica electronica rece din subsolurile Copenhagai. Vei avea impresia ca ai vazut totul intr-o zi, dar vei descoperi lucruri noi si interesante luni la rand.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere