Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Basel, Elvetia! Aici gasesti date generale Basel precum: istorie Basel, clima Basel si economie Basel. Rubrica stiati ca Basel contine curiozitati si lucruri interesante despre Basel. Daca esti in cautare de cazare in Basel, poti verifica sectiunea de hoteluri Basel pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Basel este completat de colectia de harti turistice Basel, evenimente si obiective turistice Basel, restaurante Basel, baruri Basel, magazine Basel si activitati Basel.

Vezi harta interactiva Basel, Elvetia

Basel, Elvetia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Orasul Basel este un amestec fin de cultura si comert. Este unul din cele mai importante porturi fluviale ale Elvetiei si un centru industrial recunoscut pentru targurile sale comerciale. Basel detine cea mai veche universitate a Elvetiei si a fost orasul resedinta al distinsului umanist Erasmus.

Basel este un oras al masinariilor si muzeelor, al comertului si concertelor si atrage numerosi vizitatori. Aici exista cate ceva pentru fiecare si puteti vizita obiective turistice sau puteti simti cultura orasului dupa bunul plac. Basel vibreaza pe ritmurile spectacolelor regulate de muzica si dans, festivaluri si carnavaluri. Intregul oras iese in strada pentru a lua parte la petrecere. Basel se poate lauda cu una din cele mai bune gradini zoologice din lume si unele din cele mai frumoase cladiri medievale ale Elvetiei. In ceea ce priveste shoppingul, de aici va puteti cumpara opere de arta si antichitati de valoare.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere