Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Berna, Elvetia! Aici gasesti date generale Berna precum: istorie Berna, clima Berna si economie Berna. Rubrica stiati ca Berna contine curiozitati si lucruri interesante despre Berna. Daca esti in cautare de cazare in Berna, poti verifica sectiunea de hoteluri Berna pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Berna este completat de colectia de harti turistice Berna, evenimente si obiective turistice Berna, restaurante Berna, baruri Berna, magazine Berna si activitati Berna.

Vezi harta interactiva Berna, Elvetia

Berna, Elvetia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Hoinarind prin centrul vechi al Bernei, cu strazi pietruite cu arcade si un aer provincial relaxant, este greu de crezut ca Berna este capitala Elvetiei si un loc inscris pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Intr-adevar, pe strazile lungi si pietruite ale orasului, marginite de cladiri terasate din secolul 15 si figuri populare fantastice zbenguindu-se pe fantani din secolul 16, te simti de parca ai fi intr-un canion arhitectural ametitor. Pornind de la dealurile inconjuratoare, ti se infatiseaza un tablou la fel de captivant de acoperisuri rosii inghesuite pe o limba de pamant dintr-un cot al raului Aare.

Intr-un cuvant, Berna captiveaza. Scena sa de petrecere este dinamica, scena artelor alternative este mereu in schimbare iar localnicii sunt fericiti ca pot trece usor de la dialectul lor la engleza – toate aceste lucruri confirma faptul ca Berna este mult mai mult decat birocratie.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere