Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Geneva, Elvetia! Aici gasesti date generale Geneva precum: istorie Geneva, clima Geneva si economie Geneva. Rubrica stiati ca Geneva contine curiozitati si lucruri interesante despre Geneva. Daca esti in cautare de cazare in Geneva, poti verifica sectiunea de hoteluri Geneva pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Geneva este completat de colectia de harti turistice Geneva, evenimente si obiective turistice Geneva, restaurante Geneva, baruri Geneva, magazine Geneva si activitati Geneva.

Vezi harta interactiva Geneva, Elvetia

Geneva, Elvetia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Geneva, orasul francez al Elvetiei, este localizat pe malurile apelor sclipitoare ale lacului Geneva si este cel mai cosmopolit oras elvetian. Geneva este unul din cele mai curate orase ale Europei si o plimbare in jurul lacului sau o expeditie cu barca pe una din rutele pitoresti te vor introduce in farmecul natural al orasului si te vor face sa uiti ca te afli in unul din cele mai mari centre economice si politice ale lumii.

Pentru un oras relativ mic, Geneva are o prezenta internationala importanta. Aici se afla sediile Crucii Rosii Internationale, Natiunilor Unite (ONU), Organizatiei Internationale a Muncii sau Organizatiei Mondiale a Sanatatii – drept urmare, in oras locuiesc oameni de diferite nationalitati, care confera un aer cosmopolit distinct orasului.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Orașul vechi se ridică pe un deal deasupra râului Rhône, care curge din lac, iar străzile sale pitorești vechi și treptele sale sunt dominate de catedrală. Pe trei laturi, orașul vechi este înconjurat de un inel de clădiri și străzi largi care trasează linia fortificațiilor antice din Geneva.
Centrul de afaceri se află sub orașul vechi, la nord și în cartierul Saint-Gervais. Litoralul, de-a lungul căruia veți găsi multe dintre atracțiile turistice din Geneva, este căptușit cu promenade elegante, parcuri și grădini. Parcurgerea acestora este unul dintre lucrurile preferate de făcut în Geneva.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 2 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere