Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Lausanne, Elvetia! Aici gasesti date generale Lausanne precum: istorie Lausanne, clima Lausanne si economie Lausanne. Rubrica stiati ca Lausanne contine curiozitati si lucruri interesante despre Lausanne. Daca esti in cautare de cazare in Lausanne, poti verifica sectiunea de hoteluri Lausanne pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Lausanne este completat de colectia de harti turistice Lausanne, evenimente si obiective turistice Lausanne, restaurante Lausanne, baruri Lausanne, magazine Lausanne si activitati Lausanne.

Vezi harta interactiva Lausanne, Elvetia

Lausanne, Elvetia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Lausanne este esenta Elvetiei frantuzeasca si reprezinta toate lucrurile tipice elvetiene. Lausanne este sufletul romantismului, al varfurilor inzapezite, al brizelor racoroase, al podgoriilor verzi, ciocolatelor, vinurilor si branzeturilor.

Lausanne este un oras spectaculos de frumos, gazda celei mai mari biserici din Elvetia, Catedrala Notre Dame. Orasul este un centru cultural si intelectual, aici avandu-si sediul si Comitetul International Olimpic. Vei gasi multe de vazut si facut in Lausanne, de la sporturi de iarna, drumetii si vizitarea obiectivelor turistice, pana la inot, plaja si vanatoare de suveniruri. Lausanne este astazi o destinatie turistica majora dar orasul ramane, in ciuda comercialismului, la fel de elegant si fermecator.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere