Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Lucerna, Elvetia! Aici gasesti date generale Lucerna precum: istorie Lucerna, clima Lucerna si economie Lucerna. Rubrica stiati ca Lucerna contine curiozitati si lucruri interesante despre Lucerna. Daca esti in cautare de cazare in Lucerna, poti verifica sectiunea de hoteluri Lucerna pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Lucerna este completat de colectia de harti turistice Lucerna, evenimente si obiective turistice Lucerna, restaurante Lucerna, baruri Lucerna, magazine Lucerna si activitati Lucerna.

Vezi harta interactiva Lucerna, Elvetia

Lucerna, Elvetia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Intins pe malul nordic al linistitului Lac Lucerna, orasul Lucerna sta infasurat de inaltii Alpi. Este una din cele mai pitoresti destinatii ale Elvetiei, si din motive intemeiate. Varful falnic al muntelui Pilatus, acoperit de zapada, se reflecta in apele albastre si adanci ale lacului, in timp ce vegheaza asupra orasului. Ambianta medievala ii confera orasului caracterul si personalitatea, mai mult decat faptul ca este capitala de canton sau un centru comercial si cultural major. Acesta este locul de nastere al lui Wagner si scena prestigiosului festival international de muzica, creatia compozitorului si dirijorului Arturo Toscanini.

Germanii ii zic Luzern, italienii Lucerna si englezii Lucerne. Spune-i cum vrei – dar podurile sale elegante, fatadele medievale si pietele vechi va vor fura inima cu siguranta. Muzee interesante, baruri animate si cafenele placute va vor asigura divertismentul iar daca va saturati de deliciile urbane, atunci zona rurala ofera tot soiul de oportunitati pentru sport: de la drumetii si alpinism, pana la canotaj si alpinism. O baza excelenta pentru explorarea Elvetiei si un loc minunat de vizitat – asta e Lucerna!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere