Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Zurich, Elvetia! Aici gasesti date generale Zurich precum: istorie Zurich, clima Zurich si economie Zurich. Rubrica stiati ca Zurich contine curiozitati si lucruri interesante despre Zurich. Daca esti in cautare de cazare in Zurich, poti verifica sectiunea de hoteluri Zurich pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Zurich este completat de colectia de harti turistice Zurich, evenimente si obiective turistice Zurich, restaurante Zurich, baruri Zurich, magazine Zurich si activitati Zurich.

Vezi harta interactiva Zurich, Elvetia

Zurich, Elvetia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Ridicandu-se la capatul nordic al lacului Zurich, Zurich este una din cele mai populare destinatii turistice nu numai din Elvetia, dar si din Europa. Zurich este unul din cele mai importante centre financiare ale lumii. Cand te gandesti la Zurich, primul lucru care-ti vine in minte sunt bancile. Se spune ca, pe orice strada te vei afla in Zurich, inevitabil vei da peste o banca. Este adevarat, dar nu vei intalni bancheri la tot pasul, pentru ca toate afacerile se desfasoara in spatele usilor inchise. Cu toata importanta sa comerciala si economica, Zurich este un oras distractiv, in care oamenii se bucura de viata.

Ceea ce face orasul asa de fermecator este combinatia armonioasa intre urbanism de lux si o istorie si cultura bine conservate. De la frumusetea romanica a bisericii Grossmunster pana la cladirile inalte din centrul orasului, de la plimbarile pitoresti de-a lungul lacului Zurich pana la numeroasele exponate ale Muzeului National Elvetian, Zurich este un oras care defineste dualitatea fermecatoare a tarii sale: frumusete naturala uimitoare alaturi de modernitate infloritoare.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere