Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Emiratele Arabe Unite! Aici gasesti date generale Emiratele Arabe Unite precum istorie Emiratele Arabe Unite, geografie Emiratele Arabe Unite, clima Emiratele Arabe Unite, cultura Emiratele Arabe Unite si economie Emiratele Arabe Unite. In sectiunea sfaturi de calatorie Emiratele Arabe Unite gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Emiratele Arabe Unite. Merita sa verifici si informatiile turistice Emiratele Arabe Unite: bucataria din Emiratele Arabe Unite, societatea din Emiratele Arabe Unite, cand sa vizitati Emiratele Arabe Unite si shopping in Emiratele Arabe Unite. Rubrica stiati ca Emiratele Arabe Unite contine curiozitati si lucruri interesante despre Emiratele Arabe Unite. Daca esti in cautare de cazare in Emiratele Arabe Unite, poti verifica sectiunea de hoteluri Emiratele Arabe Unite pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Emiratele Arabe Unite este completat de colectia de harti turistice Emiratele Arabe Unite, evenimente si obiective turistice Emiratele Arabe Unite, restaurante Emiratele Arabe Unite, baruri Emiratele Arabe Unite, magazine Emiratele Arabe Unite si activitati Emiratele Arabe Unite.

Vezi harta interactiva Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Ghid turistic Emiratele Arabe Unite

Steag Emiratele Arabe Unite

In timp ce avionul dumneavoastra se pregateste de aterizare in Emiratele Arabe Unite, e posibil sa confundati orasul cu unul din State Unite ale Americii, datorita numeroaselor cladiri zgarie-nori ce impanzesc orizontul. Emiratele Arabe Unite sunt formate din sapte emirate suverane, formate in 1971, cand britanicii s-au retras din Golf. Emiratele prezinta un amestec unic de valori si cultura islamica traditionala si mediu de viata modern si cosmopolit.

Economia bogata in petrol a fost utilizata pentru a moderniza facilitatile turistice si pentru a face din Emiratele Arabe Unite o destinatie de top, datorita hotelurilor ultra-luxoase, evenimentelor sportive nautice si festivalurilor de shopping. Fie ca este pentru cumparaturi in duty-free sau pentru agitatia si pietele de aur ale Dubai-ului, pentru muzeele din Abu Dhabi, sau pentru arhitectura islamica din Sharjah, o vizita in Emiratele Arabe Unite va fi o experienta exotica in Orientul Mijlociu dar cu confortul din Vest.

Ghiduri turistice regiuni & orase din Emiratele Arabe Unite

Ghid turistic Dubai

Asezat la malurile apelor calde ale Golfului, Dubai este cea mai populara destinatie turistica din Emiratele Arabe Unite. De la linistea eterna a desertului, pana la agitatia zgomotoasa a pietelor souk, Dubai ofera un caleidoscop de atractii pentru turisti. Orasul are cate ceva pentru fiecare -…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Emiratele Arabe Unite