Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Estonia! Aici gasesti date generale Estonia precum istorie Estonia, geografie Estonia, clima Estonia, cultura Estonia si economie Estonia. In sectiunea sfaturi de calatorie Estonia gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Estonia. Merita sa verifici si informatiile turistice Estonia: bucataria din Estonia, societatea din Estonia, cand sa vizitati Estonia si shopping in Estonia. Rubrica stiati ca Estonia contine curiozitati si lucruri interesante despre Estonia. Daca esti in cautare de cazare in Estonia, poti verifica sectiunea de hoteluri Estonia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Estonia este completat de colectia de harti turistice Estonia, evenimente si obiective turistice Estonia, restaurante Estonia, baruri Estonia, magazine Estonia si activitati Estonia.

Vezi harta interactiva Estonia

Estonia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Estonia

Desi este cea mai mica dintre statele baltice, Estonia (Eesti) isi face simtita prezenta in regiune prin minunatele sale orase situate la malul marii, sate pitoresti, paduri inverzite si mlastini, toate fiind scena ideala pentru descoperirea numeroaselor pietre pretioase culturale si naturale. Cu toate acestea, Estonia este, de asemenea, cunoscuta pentru castelele magnifice, insulele virgine si o capitala cosmopolita cufundata intr-o splendoare medievala. Nu este de mirare ca Estonia nu mai este de mult cel mai bine pastrat secret al Europei.

Tallinn, bijuteria coroanei Estoniei, are strazi pietruite si cladiri din secolul 14, proaspat renovate. Zeci de cafenele si restaurante ofera un refugiu atmosferic dupa explorarea bisericilor istorice, a ruinelor pitoresti, a galeriilor si buticurilor. Pe timpul noptii, saloane elegante si cluburi de noapte tineresti ofera o imagine asupra laturii sexy a orasului.

Unii vizitatori au dificultati in a evada farmecului incontestabil al Tallinnului, dar in afara capitalei, peisajul bucolic ascunde numeroase atractii. Parcul National Lahemaa din nord-estul tarii contine paduri luxuriante si trasee frumoase de coasta. La sud de centrul spiritual cosmopolit al Estoniei, Tartu, este orasul Otepaa, cu a sa atmosfera relaxata si partii de schi minunate. Plaje frumoase, statiuni balneare si ruine medievale se afla imprastiate pe malul vestic al tarii. Mai la vest se afla cea mai mare insula a Estoniei, Saaremaa, cu ale sale orase Angla, Karja, Triigi si Tuhkana, unde mori de vant emblematice, faruri din secolul 19, plaje salbatice si alte ruine medievale transporta vizitatorii inapoi in timp.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere