Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Helsinki, Finlanda! Aici gasesti date generale Helsinki precum: istorie Helsinki, clima Helsinki si economie Helsinki. Rubrica stiati ca Helsinki contine curiozitati si lucruri interesante despre Helsinki. Daca esti in cautare de cazare in Helsinki, poti verifica sectiunea de hoteluri Helsinki pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Helsinki este completat de colectia de harti turistice Helsinki, evenimente si obiective turistice Helsinki, restaurante Helsinki, baruri Helsinki, magazine Helsinki si activitati Helsinki.

Vezi harta interactiva Helsinki, Finlanda

Helsinki, Finlanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Helsinki, cel mai mare oras si port, precum si capitala Finlandei, este situat in sudul tarii, la marginea peninsulei care inainteaza in apele Golfului Finlandei. Helsinki a fost intotdeauna un centru cultural si de arte ale spectacolului.

Helsinki este o capitala unicat – frumusetea naturala a numeroaselor parcuri imprastiate peste tot, dar si strazile bine definite intr-un model grila contribuie la finetea orasului. Si la fiecare colt veti intalni cladiri care emana istorie, in ceea ce priveste arhitectura si designul.

Cu a sa arhitectura mareata, muzeele variate si parcurile frumos amenajate, Helsinki din zilele noastre isi pastreaza atmosfera istorica alaturi de modernitatea in plina expansiune…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere