Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Annecy, Franta! Aici gasesti date generale Annecy precum: istorie Annecy, clima Annecy si economie Annecy. Rubrica stiati ca Annecy contine curiozitati si lucruri interesante despre Annecy. Daca esti in cautare de cazare in Annecy, poti verifica sectiunea de hoteluri Annecy pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Annecy este completat de colectia de harti turistice Annecy, evenimente si obiective turistice Annecy, restaurante Annecy, baruri Annecy, magazine Annecy si activitati Annecy.

Vezi harta interactiva Annecy, Franta

Annecy, Franta

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Annecy este unul dintre cele mai populare orase din Alpi si este un loc atractiv cu paduri, munti si lacul d’Annecy. Orasul se afla in regiunea Haute-Savoie din estul Frantei, pe malul lacului Annecy, la 22 de mile sud de Geneva.

Annecy este situat la capatul nordic al lacului Annecy si este la 25 de mile nord de Aix-les-Bains. Acesta ocupa o locatie strategica pe rutele dintre Italia, Elvetia si Franta. Lacul cu un decor montan este superb, fiind inconjurat de cateva sate frumoase.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere