Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Cannes, Franta! Aici gasesti date generale Cannes precum: istorie Cannes, clima Cannes si economie Cannes. Rubrica stiati ca Cannes contine curiozitati si lucruri interesante despre Cannes. Daca esti in cautare de cazare in Cannes, poti verifica sectiunea de hoteluri Cannes pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Cannes este completat de colectia de harti turistice Cannes, evenimente si obiective turistice Cannes, restaurante Cannes, baruri Cannes, magazine Cannes si activitati Cannes.

Vezi harta interactiva Cannes, Franta

Cannes, Franta

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Cu o populatie de doar 75.000 de locuitori, Cannes nu ar fi devenit orasul care este astazi, daca nu ar fi avut loc un eveniment care i-a schimbat destinul pentru totdeauna. In 1834, cancelarul Lord Brougham din Marea Britanie era in drum spre Nisa, cand a ajuns intr-un impas din cauza unui focar de holera. Naufragiat, Lord Brougham a decis sa construiasca o casa in Cannes, realizand ca l-ar salva de la teribila iarna britanica. Ideea lui a placut tarilor, regilor, printilor si lumii mondene din Europa iar Cannes a devenit o comunitate pentru multimea internationala, precum si un centru de evenimente intelectuale si culturale. Astazi, Cannes este renumit in intreaga lume ca fiind gazda Festivalului International de Film. Cannes se bucura de un climat mediteranean extrem de agreabil.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere