Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Evian-les-Bains, Franta! Aici gasesti date generale Evian-les-Bains precum: istorie Evian-les-Bains, clima Evian-les-Bains si economie Evian-les-Bains. Rubrica stiati ca Evian-les-Bains contine curiozitati si lucruri interesante despre Evian-les-Bains. Daca esti in cautare de cazare in Evian-les-Bains, poti verifica sectiunea de hoteluri Evian-les-Bains pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Evian-les-Bains este completat de colectia de harti turistice Evian-les-Bains, evenimente si obiective turistice Evian-les-Bains, restaurante Evian-les-Bains, baruri Evian-les-Bains, magazine Evian-les-Bains si activitati Evian-les-Bains.

Vezi harta interactiva Evian-les-Bains, Franta

Evian-les-Bains, Franta

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Evian-les Bains este un oras situat la marginea lacului Leman din alpii francezi. Cu cativa ani in urma, Evian a castigat premiul pentru cea mai buna statiune din Franta in World Travel Awards si este renumit pentru apa minerala, care este vanduta in intreaga lume.

Evian este un oras frumos, care a fost cunoscut pentru prima oara de vizitatori cu descoperirea faimoasei sale ape minerale, iar primele bai au fost construite aici in Evian in anul 1824. Cu pozitia sa la marginea Lacului Leman, cel mai mare lac din Europa, la poalele muntilor s-au construit cladiri fabuloase la inceputul secolului al XIX-lea, cand baile spa erau toate in voga in Europa.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere