Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Lyon, Franta! Aici gasesti date generale Lyon precum: istorie Lyon, clima Lyon si economie Lyon. Rubrica stiati ca Lyon contine curiozitati si lucruri interesante despre Lyon. Daca esti in cautare de cazare in Lyon, poti verifica sectiunea de hoteluri Lyon pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Lyon este completat de colectia de harti turistice Lyon, evenimente si obiective turistice Lyon, restaurante Lyon, baruri Lyon, magazine Lyon si activitati Lyon.

Vezi harta interactiva Lyon, Franta

Lyon, Franta

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Daca ati avut vreodata o idee preconceputa despre Franta medievala si romantica, atunci probabil era vorba despre Lyon. Efectele turismului de masa nu se fac simtite in Lyon, care continua cu traditionatul sau stil de viata. Peisajul rural neatins si bucataria somptuoasa completeaza frumusetea manastirilor medievale si a castelelor sale impunatoare.

Unul din cele mai fascinante orase ale Frantei, Lyon s-a agatat de radacinile sale vechi si inca mai detine strazi inguste si pietruite si un labirint de curti interioare care sunt minunat de explorat.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere