Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Marsilia, Franta! Aici gasesti date generale Marsilia precum: istorie Marsilia, clima Marsilia si economie Marsilia. Rubrica stiati ca Marsilia contine curiozitati si lucruri interesante despre Marsilia. Daca esti in cautare de cazare in Marsilia, poti verifica sectiunea de hoteluri Marsilia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Marsilia este completat de colectia de harti turistice Marsilia, evenimente si obiective turistice Marsilia, restaurante Marsilia, baruri Marsilia, magazine Marsilia si activitati Marsilia.

Vezi harta interactiva Marsilia, Franta

Marsilia, Franta

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Marsilia este al doilea cel mai populat oras din Franta, dupa Paris. Desi poate fi descris ca o jungla de beton, Marseille a reusit sa-si pastreze o parte din farmec si eleganta. Orasul Marsilia are o istorie de 2.500 ani si este un loc minunat pentru a absorbi o bucata de viata asa cum se traieste in sudul Frantei. Un creuzet cultural, in ciuda unor incidente tulburatoare de conflicte si de rasism, Marsilia continua sa atraga vizitatori la numeroasele sale obiective turistice. Pitorescul Port Vieux sau Portul Vechi este inima Marsiliei si un loc in care se poate vedea cum localnicii isi desfasoara activitatea lor de zi cu zi. La Canebiere imparte orasul de la est la vest.

Asadar, vizitati Marsilia si veti descoperi un oras fascinant!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere