Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Nisa, Franta! Aici gasesti date generale Nisa precum: istorie Nisa, clima Nisa si economie Nisa. Rubrica stiati ca Nisa contine curiozitati si lucruri interesante despre Nisa. Daca esti in cautare de cazare in Nisa, poti verifica sectiunea de hoteluri Nisa pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Nisa este completat de colectia de harti turistice Nisa, evenimente si obiective turistice Nisa, restaurante Nisa, baruri Nisa, magazine Nisa si activitati Nisa.

Vezi harta interactiva Nisa, Franta

Nisa, Franta

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Minunatul oras Nisa, de pe faimoasa Coasta de Azur a Frantei, a fost un loc preferat de turisti de-a lungul vremii. Nisa ofera vizitatorilor o imagine a unui oras vechi, cu alei in serpentina, un teatru de opera, muzee si piete care prospera pe comertul local si turistic. Nisa straluceste, fiind capitala neoficiala a Coastei de Azur, cu o populatie de 400.000 si propria universitate. Plajele cu bulevarde umbrite de palmieri si o briza a marii linistitoare, precum si ospitalitatea irezistibila a localnicilor (nicois) fac din Nisa o destinatie populara pentru calatori.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Cu vedere la uimitoarele ape azurii din Baie des Anges(Baia Ingerilor), orașul Nisa a inspirat vizitatori și artiști impresionisti încă de la începutul secolului al XIX-lea. Turiștii se vor bucura să exploreze străzile pietruite din Vieille Ville (Orașul Vechi), cu atmosfera sa plină de viață și clădirile pitorești. Marché aux Fleurs, o piață tradițională de flori provensale, are loc pe Cours Saleya din Vieille Ville.
Este ușor de înțeles de ce pictorii impresionisti au fost atrași de Nisa. Cu vremea însorită și peisajul uimitor de pe litoral, acest oraș pitoresc seamănă cu o pictură pastelată. Înconjurată de apele senine și albastre ale Baie des Anges și adăpostită de poalele Alpilor Maritimi, Nisa are un climat blând pe tot parcursul anului.
Orașul a fost descoperit inițial în anii 1820 de către aristocrații britanici ca stațiune de iarnă. Astăzi, este încă o destinație populară de vacanță. Considerat centrul Rivierei franceze, Nisa este punctul de plecare perfect pentru a explora uimitoarea Coastei de Azur.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de un an

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere