Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Nisa, Franta! Aici gasesti date generale Nisa precum: istorie Nisa, clima Nisa si economie Nisa. Rubrica stiati ca Nisa contine curiozitati si lucruri interesante despre Nisa. Daca esti in cautare de cazare in Nisa, poti verifica sectiunea de hoteluri Nisa pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Nisa este completat de colectia de harti turistice Nisa, evenimente si obiective turistice Nisa, restaurante Nisa, baruri Nisa, magazine Nisa si activitati Nisa.

Vezi harta interactiva Nisa, Franta

Nisa, Franta

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Minunatul oras Nisa, de pe faimoasa Coasta de Azur a Frantei, a fost un loc preferat de turisti de-a lungul vremii. Nisa ofera vizitatorilor o imagine a unui oras vechi, cu alei in serpentina, un teatru de opera, muzee si piete care prospera pe comertul local si turistic. Nisa straluceste, fiind capitala neoficiala a Coastei de Azur, cu o populatie de 400.000 si propria universitate. Plajele cu bulevarde umbrite de palmieri si o briza a marii linistitoare, precum si ospitalitatea irezistibila a localnicilor (nicois) fac din Nisa o destinatie populara pentru calatori.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere