Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Dresda, Germania! Aici gasesti date generale Dresda precum: istorie Dresda, clima Dresda si economie Dresda. Rubrica stiati ca Dresda contine curiozitati si lucruri interesante despre Dresda. Daca esti in cautare de cazare in Dresda, poti verifica sectiunea de hoteluri Dresda pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Dresda este completat de colectia de harti turistice Dresda, evenimente si obiective turistice Dresda, restaurante Dresda, baruri Dresda, magazine Dresda si activitati Dresda.

Vezi harta interactiva Dresda, Germania

Dresda, Germania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Dresda, asa cum o stim, este cunoscuta cel mai bine, probabil, pentru portelanul fin pe care il produce. Dar orasul are mai multe de oferit. Daca vreti sa vedeti cum era Germania de Est, atunci Dresda este locul de vizitat. Majoritatea cladirilor baroce din oras au fost bombardate in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, dar un program masiv de reconstructie a reusit sa-i redea orizontului din Dresda gloria din trecut. Dresda va va fascina cu minunatele sale muzee istorice, gradinile idilice si atmosfera vesela.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere