Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Frankfurt am Main, Germania! Aici gasesti date generale Frankfurt am Main precum: istorie Frankfurt am Main, clima Frankfurt am Main si economie Frankfurt am Main. Rubrica stiati ca Frankfurt am Main contine curiozitati si lucruri interesante despre Frankfurt am Main. Daca esti in cautare de cazare in Frankfurt am Main, poti verifica sectiunea de hoteluri Frankfurt am Main pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Frankfurt am Main este completat de colectia de harti turistice Frankfurt am Main, evenimente si obiective turistice Frankfurt am Main, restaurante Frankfurt am Main, baruri Frankfurt am Main, magazine Frankfurt am Main si activitati Frankfurt am Main.

Vezi harta interactiva Frankfurt am Main, Germania

Frankfurt am Main, Germania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Frankfurt este plin de curiozitati – Johann Wolfgang von Goethe

Frankfurt am Main, asa cum il stiu germanii, este un oras cunoscut pentru legaturile sale comerciale. Un oras medieval cu unele din cele mai frumoase cladiri vechi din Germania – Catedrala Sf Bartolomeu este o adevarata frumusete – Frankfurt si-a dobandit o reputatie de centru pentru comert destul de timpuriu. In anul 1240, acest oras, de pe malurile raului Main (de unde isi trage si numele), era deja scena unor targuri comerciale; chiar si astazi, targurile si spectacolele sale anuale, in special de calculatoare, carti si automobile, sunt faimoase in toata lumea.

Frankfurt a fost locul unde Gutenberg a tiparit prima sa Biblie; este de asemenea orasul lui Goethe sau al familiei Rothschild; o fosta capitala a Germaniei; un loc cunoscut pentru carnatii sai excelenti – ‘frankfurterii’ care sunt facuti aici. Dar, in primul rand, Frankfurt este cunoscut pentru cladirile zgarie-nori din otel si sticla, pentru comert si industrie. O propunere atractiva pentru un om de afaceri, dar interesanta si pentru turistul obisnuit datorita restaurantelor delicioase, cladirilor frumoase, baletului si operei excelente si muzeelor minunate.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Zeil, promenada pietonală de primă clasă din Frankfurt, s a clasat printre cele mai profitabile străzi comerciale din Germania. Aici, magazinele, lanțurile de magazine și magazinele de specialitate atrag vizitatorii într-un sentiment plăcut la cumpărături, pe sub umbra copacilor de palmier.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Frankfurt am Main