Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Koln, Germania! Aici gasesti date generale Koln precum: istorie Koln, clima Koln si economie Koln. Rubrica stiati ca Koln contine curiozitati si lucruri interesante despre Koln. Daca esti in cautare de cazare in Koln, poti verifica sectiunea de hoteluri Koln pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Koln este completat de colectia de harti turistice Koln, evenimente si obiective turistice Koln, restaurante Koln, baruri Koln, magazine Koln si activitati Koln.

Vezi harta interactiva Koln, Germania

Koln, Germania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Koln este orasul catedralelor, bisericilor si al muzeelor. Cel mai vechi oras al Germaniei, se spune despre Koln ca ar fi fost fondat de catre romani. Mustind de arta, cultura, viata animata de noapte, atractii peste atractii, galerii de arta si celebra Kölsch (bere), viata din Koln este cu adevarat dinamica!

Astazi, Koln este al patrulea cel mai mare oras din Germania, fiind structurat pe 9 districte si 85 de cartiere, dominate de cele doua turnuri gemene ale renumitei Catedrale de aici. Cutreierand strazile magnificului oras veti da peste cladiri de o inegalabila frumusete arhitectonica, peste biserici odihnitoare cu vitralii viu colorate, peste muzee de tot soiul, care expun de la arta avangardista pana la ciocolata!

Vizitati Koln – nu veti regreta!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere