Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Munchen, Germania! Aici gasesti date generale Munchen precum: istorie Munchen, clima Munchen si economie Munchen. Rubrica stiati ca Munchen contine curiozitati si lucruri interesante despre Munchen. Daca esti in cautare de cazare in Munchen, poti verifica sectiunea de hoteluri Munchen pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Munchen este completat de colectia de harti turistice Munchen, evenimente si obiective turistice Munchen, restaurante Munchen, baruri Munchen, magazine Munchen si activitati Munchen.

Vezi harta interactiva Munchen, Germania

Munchen, Germania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Munchen, sau Munich asa cum il numesc vorbitorii de engleza, este capitala provinciei Bavaria si unul din cele mai mari orase ale Germaniei. Este de asemenea unul din cele mai fascinante orase din Germania, avand o abundenta de teatre, muzee, cafenele si restaurante. Munchen este un oras cosmopolit unde va puteti petrece seara golind halbe de bere intr-o berarie galagioasa sau asistand la un concert de muzica clasica. Si cu parcurile si gradinile sale mari, cladirile si fantanile vechi, Munchen este un oras care face apel la simtul estetic. Sunt o groaza de lucruri de vazut si de facut in oras si-n imprejurimile lui – Munchen este baza perfecta pentru excursii in Padurea Neagra, in maiestuosii munti ai Bavariei si in zonele rurale din jur.

Orasul este situat pe malurile raului Isar din sudul Bavariei si este vestit pentru arhitectura sa, pentru cultura sa si pentru Oktoberfest – sarbatoarea anuala a berii. Scena culturala a Munchenului este numarul unu in Germania, multi considerand ca muzeele orasului sunt mai de calitate decat cele ale Berlinului. Multi turisti raman uluiti de arhitectura orasului – desi a fost puternic afectata de bombardamentele aliatilor din cel de-al doilea razboi mondial, multe din cladirile istorice au fost reconstruite si centrul orasului arata in mare parte exact ca la sfasitul anilor 1800, inclusiv cea mai mare biserica Frauenkirche si primaria Neues Rathaus.

Munchen este, de asemenea, un centru important de afaceri, inginerie si cercetare, exemplificat prin prezenta a doua universitati de cercetare, cateva companii multinationale si muzee stiitifice si tehnologice de clasa mondiala precum Deutsches Museum si BMW Museum.

Din orice punct de vedere si indiferent de ce va intereseaza (bere sau arta), Munchen promite sa va farmece.

Recenziile turistilor

Calificativ 4.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
MrJohn Doe

mrjohn-doe

Este un oraș frumos și inima Bavariei. Casele de bere sunt celebre dintr-un motiv bine intemeiat.Berea foarte buna si mediul distractiv fac Munchen un oras de vizitat.Deasemenea trebuie vizitata piata principala cu spectaculosul ceas turn.Munchen un oraș superb bavarez cu o mulțime de cafenele frumoase, grădini, restaurante și viața de noapte.
Un loc minunat de vizitat in timpul verii.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 9 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere