Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Atena, Grecia! Aici gasesti date generale Atena precum: istorie Atena, clima Atena si economie Atena. Rubrica stiati ca Atena contine curiozitati si lucruri interesante despre Atena. Daca esti in cautare de cazare in Atena, poti verifica sectiunea de hoteluri Atena pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Atena este completat de colectia de harti turistice Atena, evenimente si obiective turistice Atena, restaurante Atena, baruri Atena, magazine Atena si activitati Atena.

Vezi harta interactiva Atena, Grecia

Atena, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Benjamin Disraeli a spus odata Un oras minunat, a carui imagine salasluieste in memoria omului, este precum o idee mareata…Atena intruchipeaza calitatea eminenta a artei si lumii antice.

John Milton s-a referit la acest oras ca Atena, ochiul Greciei, mama artelor si a elocventei si zecile de brosuri turistice infatiseaza elocvent splendorile arhitectonice ale orasului – Acropole, Partenonul si multele temple si palate care domina Atena.

Atena, una din cele mai vechi capitale din lume, este si una din cele mai bogate in ceea ce priveste arta. Ruinele antice sunt opere de arta in sine si numeroasele muzee din oras adapostesc sute de artefacte splendide. Atena de astazi nu mai este paradisul artei si culturii care era in epoca lui Pericle; acum este un amalgam salbatic, exuberant de Est si Vest, un oras captivant, feeric, atractiv si care trebuie vizitat neaparat!

Ospitalitatea grecilor impreuna cu viata de noapte dinamica din Atena, vremea placuta, bucataria traditionala nemaipomenita, istoria si cultura sunt doar o parte dintre nenumaratele atractii pe care Atena le ofera turistilor. Atena reprezinta o experienta unica pentru cei ce viziteaza leaganul conceptului de democratie si o vacanta pe care nu o veti uita niciodata.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere