Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Chora, Grecia! Aici gasesti date generale Chora precum: istorie Chora, clima Chora si economie Chora. Rubrica stiati ca Chora contine curiozitati si lucruri interesante despre Chora. Daca esti in cautare de cazare in Chora, poti verifica sectiunea de hoteluri Chora pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Chora este completat de colectia de harti turistice Chora, evenimente si obiective turistice Chora, restaurante Chora, baruri Chora, magazine Chora si activitati Chora.

Vezi harta interactiva Chora, Grecia

Chora, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Capitala insulei Skyros este Chora sau Skyros Town si se afla pe partea de est a insulei. Acropola centrala (Stanca lui Tezeu) a capitalei este minunata, in stil cicladic, cu case albe cubice situate pe partea de sus a dealului, formand un labirint de strazi abrupte si inguste. In centrul capitalei, pe strada principala ce duce in cele din urma la o piata deschisa cu vedere la mare, exista multe restaurante, cafe-baruri, magazine de suveniruri. Pe partea de sus a dealului se afla Castelul – cetatea bizantina cu unele constructii mai vechi din perioada venetiana. In oras se pot vizita: biserica Aghia Triada (Sfanta Treime), manastirea Sf Gheorghe, Piata cu statuia lui Ruprt Brooke, Muzeul de Arheologie, Muzeul Folcloric.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere