Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Lefkada Town, Grecia! Aici gasesti date generale Lefkada Town precum: istorie Lefkada Town, clima Lefkada Town si economie Lefkada Town. Rubrica stiati ca Lefkada Town contine curiozitati si lucruri interesante despre Lefkada Town. Daca esti in cautare de cazare in Lefkada Town, poti verifica sectiunea de hoteluri Lefkada Town pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Lefkada Town este completat de colectia de harti turistice Lefkada Town, evenimente si obiective turistice Lefkada Town, restaurante Lefkada Town, baruri Lefkada Town, magazine Lefkada Town si activitati Lefkada Town.

Vezi harta interactiva Lefkada Town, Grecia

Lefkada Town, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Lefkada Town este capitala Insulei Lefkada, fiind asezata in partea de nord a insulei. Orasul se caracterizeaza printr-o planificare medievala venetiana a orasului vechi. Piata principala, impreuna cu biserica Sfantului Spiridon si principala strada comerciala, sunt amplasate in inima orasului. Piata este plina de terase, cafenele si magazine.

In oras, care este poarta de intrare pe insula, se afla institutiile care administeaza insula, muzee, teatre, biserici, fortareata Aghia Mavra. Orasul Lefkada este legat de continent printr-un pod rabatabil. De aici, de la pod, pe partea dreapta incepe laguna Lefkafa si plaja orasului, Gyra, presarata cu mori de vant. Pe partea stanga de la pod incepe portul de ambarcatiuni, care poate gazdui pana la 600 de yahturi.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere