Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Limenas, Grecia! Aici gasesti date generale Limenas precum: istorie Limenas, clima Limenas si economie Limenas. Rubrica stiati ca Limenas contine curiozitati si lucruri interesante despre Limenas. Daca esti in cautare de cazare in Limenas, poti verifica sectiunea de hoteluri Limenas pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Limenas este completat de colectia de harti turistice Limenas, evenimente si obiective turistice Limenas, restaurante Limenas, baruri Limenas, magazine Limenas si activitati Limenas.

Vezi harta interactiva Limenas, Grecia

Limenas, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Limenas sau Thasos Town este capitala Insulei Thasos. Orasul situat in partea de nord a insulei este inconjurat de munti imbracati in paduri verzi de pini si livezi de maslini. In Limenas, turistii se pot bucura de apusuri de soare spectaculoase. In jurul orasului se afla o seama de plaje organizate care dispun de toate facilitatile: Limanaki, Makryammos, Nisteri, Agios Vasileios, Tarsanas, Glyfada, Papalimani.

Limenas este centrul comercial al insulei. Toate birourile guvernamentale, utilitatile, marile banci grecesti si birourile pentru feriboturi, autobuze si politia portuara si vamale se afla aici. Orasul are port militar, port de iahturi si terminal de feribot. Limenas are o istorie foarte bogata si interesanta. Exista numeroase descoperiri arheologice – unele inca in curs de excavat si explorat – in interiorul si in jurul localitatii.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere