Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Salonic, Grecia! Aici gasesti date generale Salonic precum: istorie Salonic, clima Salonic si economie Salonic. Rubrica stiati ca Salonic contine curiozitati si lucruri interesante despre Salonic. Daca esti in cautare de cazare in Salonic, poti verifica sectiunea de hoteluri Salonic pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Salonic este completat de colectia de harti turistice Salonic, evenimente si obiective turistice Salonic, restaurante Salonic, baruri Salonic, magazine Salonic si activitati Salonic.

Vezi harta interactiva Salonic, Grecia

Salonic, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Extrem de placutul Salonic nu a fost niciodata mai distractiv, mai plin de cultura si mai accesibil ca acum. Al doilea cel mai mare oras al Greciei are restaurante, muzee si obiective turistice excelente, plus o viata de noapte vibranta, animata de miile de studenti greci si straini ai universitatilor de aici. Salonic reprezinta o baza excelenta, fiind foarte bine conectat atat pe calea terestra, cat si pe cele ale aerului si apei cu numeroase destinatii nationale si internationale.

Calatorii par sa se intoarca intotdeauna in Salonic, un oras echipat cu simboluri durabile ale unei istorii glorioase; acestea includ Turnul Alb situat pe faleza plina de cafenele, structuri otomane de odinioara si ziduri bizantine lungi, care culmineaza cu Ano Poli (Orasul de Sus), un cartier incantator cu case vechi colorate si biserici bizantine. Printre structurile marete se numara imensa Rotonda si ruinele palatului imparatului roman Galerius, construit in secolul 3.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere