Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Halkidiki, Grecia! Aici gasesti date generale Halkidiki precum istorie Halkidiki, geografie Halkidiki, clima Halkidiki, cultura Halkidiki si economie Halkidiki. Rubrica stiati ca Halkidiki contine curiozitati si lucruri interesante despre Halkidiki, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Halkidiki, poti verifica sectiunea de hoteluri Halkidiki pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Halkidiki este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Halkidiki, restaurante Halkidiki, baruri Halkidiki, magazine Halkidiki si activitati Halkidiki.

Vezi harta interactiva Halkidiki, Grecia

Halkidiki, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Halkidiki este o peninsula in nord-estul Greciei, la sud de Salonic (Thessaloniki), in Marea Egee. Aceasta se termina in trei brate (peninsule), Kassandra, Sithonia si Muntele Athos (Grecia: Agion Oros, ‘Sfantul Munte’) – locul binecunoscutelor manastiri.

Regiunea ofera combinatia perfecta intre lumina soarelui grecesc, peisaje neatinse, culori si arome. Cadrul natural este completat de paleta culinara bogata a regiunii si traditiile religioase vii ale poporului sau, manifestate intr-o serie de zile de sarbatoare, ceremonii si ritualuri.

Halkidiki este un taram incarcat de istorie si mitologie, care incepe din era paleolitica pana la stapanirea bizantina si eliberarea de sub dominatia otomana care a durat 400 de ani, unde mirosul de pini si de sare de mare se combina pentru a relaxa corpul si spiritul, lasandu-va sa va bucurati de grandoarea rasariturilor si apusurilor de soare faimoase.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Halkidiki