Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Lefkada, Grecia! Aici gasesti date generale Lefkada precum istorie Lefkada, geografie Lefkada, clima Lefkada, cultura Lefkada si economie Lefkada. Rubrica stiati ca Lefkada contine curiozitati si lucruri interesante despre Lefkada, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Lefkada, poti verifica sectiunea de hoteluri Lefkada pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Lefkada este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Lefkada, restaurante Lefkada, baruri Lefkada, magazine Lefkada si activitati Lefkada.

Vezi harta interactiva Lefkada, Grecia

Lefkada, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Lefkada (sau Lefkas) este filmul de succes al insulelor Ionice. Avand munti si zone izolate in centru, cu paduri si privelisti minunate, insula este captusita pe partea sa vestica cu unele din cele mai bune plaje din Grecia. Statiunile sunt prezente mai mult pe coasta estica, acolo unde 10 insulite satelit impanzesc marea.

Lefkada este mai putin insulara decat majoritatea insulelor; candva era atasata de continent printr-un istm ingust pe care Corintenii l-au taiat cu un canal in secolul 8 i.Hr. Un dig strabate astazi stramtoarea larga de 25 de metri, dar Lefkada ramane, totusi, cu un aer de insula in foarte multe moduri. In satele izolate femeile mai in varsta inca poarta costume traditionale, in timp ce orasul principal, Lefkada Town, are un aspect mai racoritor, de mijlocul secolului 20.

Ghiduri turistice orase din Lefkada

Ghid turistic Lefkada Town

Lefkada Town este capitala Insulei Lefkada, fiind asezata in partea de nord a insulei. Orasul se caracterizeaza printr-o planificare medievala venetiana a orasului vechi. Piata principala, impreuna cu biserica Sfantului Spiridon si principala strada comerciala, sunt amplasate in inima orasului….

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Lefkada