Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Meganisi, Grecia! Aici gasesti date generale Meganisi precum istorie Meganisi, geografie Meganisi, clima Meganisi, cultura Meganisi si economie Meganisi. Rubrica stiati ca Meganisi contine curiozitati si lucruri interesante despre Meganisi, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Meganisi, poti verifica sectiunea de hoteluri Meganisi pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Meganisi este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Meganisi, restaurante Meganisi, baruri Meganisi, magazine Meganisi si activitati Meganisi.

Vezi harta interactiva Meganisi, Grecia

Meganisi, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Meganisi, cu ale sale peisaje verzi si golfuri adanci turcoaz marginite de plaje cu pietricele, este cea mai la indemana evadare atunci cand v-ati saturat de Nydri. Insula poate fi vazuta intr-o zi sau poate fi alegerea pentru un sejur relaxant de mai multe zile. Aleile inguste si casele din Spartochori sunt cocotate pe un platou de deasupra Porto Spilia (unde ancoreaza feriboturile). Frumosul Vathi este al doilea port al insulei, aflat la 800 de metri departare de satul Katomeri. Daca aveti timp, vizitati plajele izolate, cum ar fi Limonari. Asteria Holidays din Porto Spilia va poate ajuta cu orice in legatura cu insula Meganisi. Hotel Meganisi detine camere simple, unele dintre ele cu vedere la mare. Cu siguranta cea mai buna taverna cu peste este Porto Vathi, amplasata intr-un mic chei din Vathi.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Meganisi