Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Milos, Grecia! Aici gasesti date generale Milos precum istorie Milos, geografie Milos, clima Milos, cultura Milos si economie Milos. Rubrica stiati ca Milos contine curiozitati si lucruri interesante despre Milos, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Milos, poti verifica sectiunea de hoteluri Milos pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Milos este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Milos, restaurante Milos, baruri Milos, magazine Milos si activitati Milos.

Vezi harta interactiva Milos, Grecia

Milos, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Insula vulcanica Milos se arcuieste in jurul unei caldere centrale si este marginita de peisaje spectaculoase de coasta din formatiuni de roca colorate si ireale. Cel mai celebru export al insulei, emblematica sculptura Venus din Milo se afla acum departe, in Muzeul Luvru din Paris, dar printre atractiile actuale se numara izvoare termale, cele mai multe plaje ale unei insule din Ciclade si o serie de sate incantatoare populate de oameni prietenosi.

Capitala Plaka si uimitorul Klima sunt doar doua din satele care merita vizitate iar Filakopi, un oras antic minoic din nord-estul insulei, este unul din cele mai vechi asezari din Ciclade.

Insula are o istorie fascinanta in extragerea de minerale, ce dateaza din perioada neolitica, atunci cand se exporta obsidian in Creta. Astazi, Milos este cel mai mare centru de extractie de bentonita si perlit din Uniunea Europeana.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Milos