Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Mykonos, Grecia! Aici gasesti date generale Mykonos precum istorie Mykonos, geografie Mykonos, clima Mykonos, cultura Mykonos si economie Mykonos. Rubrica stiati ca Mykonos contine curiozitati si lucruri interesante despre Mykonos, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Mykonos, poti verifica sectiunea de hoteluri Mykonos pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Mykonos este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Mykonos, restaurante Mykonos, baruri Mykonos, magazine Mykonos si activitati Mykonos.

Vezi harta interactiva Mykonos, Grecia

Mykonos, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Mykonos, o frumoasa insula din Ciclade, cu ale sale case vopsite intr-un curcubeu de culori pe fundalul peretilor varuiti in alb si a cerului albastru, este una din cele mai populare si cerute destinatii de vacanta din Grecia. Case mici albe impodobite cu flori, ferestre si usi albastre, mori de vant, o sumedenie de biserici mici si restaurante si cafenele minunate – iata cateva motive pentru care turistii dau navala in Mykonos. Si sa nu uitam de viata de noapte foarte animata de numarul mare de baruri si cluburi cu muzica live. Mykonos are toate ingredientele unei vacante perfecte!

Mykonos este, de asemenea, puntea de acces catre splendidul sit arheologic de pe insula Delos din apropiere.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Mykonos