Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Riviera Olimpului, Grecia! Aici gasesti date generale Riviera Olimpului precum istorie Riviera Olimpului, geografie Riviera Olimpului, clima Riviera Olimpului, cultura Riviera Olimpului si economie Riviera Olimpului. Rubrica stiati ca Riviera Olimpului contine curiozitati si lucruri interesante despre Riviera Olimpului, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Riviera Olimpului, poti verifica sectiunea de hoteluri Riviera Olimpului pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Riviera Olimpului este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Riviera Olimpului, restaurante Riviera Olimpului, baruri Riviera Olimpului, magazine Riviera Olimpului si activitati Riviera Olimpului.

Vezi harta interactiva Riviera Olimpului, Grecia

Riviera Olimpului, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

In legendara Macedonie, tara de sub Muntele Olimp, situata in partea Greciei continentale, in prefectura Pieria, Riviera Olimpului este promisiunea certa de a avea 16 optiuni de munte, aer, soare, plaja, mare, credinta, istorie si arheologie, in tot atatea statiuni, pe litoralul Marii Egee. Ele se intind pe malul golfului Thermaic, pe o distanta de 70 km, incepand cu Metohni si terminand cu Nei Pori.

16 plaje, 16 statiuni, locuri ideale pentru petrecerea vacantelor estivale, toate premiate cu Drapelul Albastru pentru nisipul auriu, calitatea apei, combinatia dintre plaje si munte, facilități pentru ambarcațiuni mici. Aici, pe Riviera Olimpului, sezonul de plaja si baie incepe in prima parte a lunii mai si se incheie in a doua jumatate a lunii octombrie.

Mii de turisti aleg anual Riviera Olimpului drept destinatia lor de vacanta si datorita accesului feroviar si rutier facil, diversitatii florei si a faunei, infrastructurii hoteliere, gastronomiei traditionale si internatioanale, posibilitatilor de divertisment (cluburi si discoteci), varietatii activitatilor sportive disponibile si centrelor comerciale bine organizate. La toate acestea se adauga clima unica: apropierea muntilor face suportabile temperaturile zilelor caniculare din timpul verii.

Statiunile sunt arhicunoscute de catre turistii romani. Dintre acestea amintim: Korinos, Paralia Katerini, Olympic Beach, Leptokarya, Platamonas, Nei Pori si chiar satul de munte Litochoro. Toate statiunile sunt caracterizate prin plaje late, nisipoase, unitati de cazare diversificate si posibilitatea efectuarii unei game variate de excursii optionale.

Excursii optionale se fac spre: Salonic, Edessa, Meteora, Muntele Olimp, Insula Evia, Insula Skiathos.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Riviera Olimpului