Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Santorini, Grecia! Aici gasesti date generale Santorini precum istorie Santorini, geografie Santorini, clima Santorini, cultura Santorini si economie Santorini. Rubrica stiati ca Santorini contine curiozitati si lucruri interesante despre Santorini, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Santorini, poti verifica sectiunea de hoteluri Santorini pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Santorini este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Santorini, restaurante Santorini, baruri Santorini, magazine Santorini si activitati Santorini.

Vezi harta interactiva Santorini, Grecia

Santorini, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Case varuite in alb si construite pe stanci. Cer albastru si senin deasupra. Ape limpezi si spumoase la tarm. Bine ati venit in Santorini!

Santorini este cea mai frumoasa dintre insulele Ciclade si se crede ca este cel mai pitoresc loc din Mediterana. Satul Oia, situat in puntul nordic al acestei minunate insule, este faimos pentru apusurile spectaculoase, de aici putandu-se urmari neintrerupt soarele pana ce acesta coboara sub linia orizontului. Oamenii vin in Santorini pentru a se bucura de frumusetea ei senina, de peisajul sau dramatic si de apusurile uimitoare. Cea mai buna cale de a va apropia de insula este la bordul unui ferryboat, cu stancile abrupte negre si rosii si biserica tipica cu cupola albastra conturandu-se in fata. Este o priveliste de-o frumusete rara.

Santorini are chiar si propriul sau vulcan activ, dar si numeroase plaje fantastice precum plaja din Perissa, probabil cea mai buna plaja de pe insula, plaja de pietricele negre din Kamari, plaja alba si plaja rosie. Fiind mai frumoasa in realitate decat in pozele de pe internet si din revistele turistice, Santorini va seduce chiar si cei mai caliti calatori. Pentru ca Santorini are caracter, Santorini are stil. Asa ca nu-i de mirare de ce Santorini este, probabil, cea mai populara destinatie de vacanta din Grecia.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Santorini