Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Skiathos, Grecia! Aici gasesti date generale Skiathos precum istorie Skiathos, geografie Skiathos, clima Skiathos, cultura Skiathos si economie Skiathos. Rubrica stiati ca Skiathos contine curiozitati si lucruri interesante despre Skiathos, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Skiathos, poti verifica sectiunea de hoteluri Skiathos pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Skiathos este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Skiathos, restaurante Skiathos, baruri Skiathos, magazine Skiathos si activitati Skiathos.

Vezi harta interactiva Skiathos, Grecia

Skiathos, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Insula Skiathos din Grecia este o mica insula in paerea de nord-est a Marii Egee. Este cea mai vestica insula din grupul Sporadelor de Nord, se situeaza in estul peninsulei Pelion din Magnesia, de pe continent, si la vest de insula Skopelos.

Skiathos este printre cele mai populare insule din Grecia. Renumita pentru plajele aurii, natura verde si atmosfera vie, Skiathos este o destinatie favorita pentru tineri si familii. Cele mai populare plaje sunt situate pe latura de sud a insulei, inclusiv faimosul golf Koukounaries. Cu toate acestea, foarte impresionanta este plaja exotica din Lalaria, accesibila numai prin excursie cu barca, care duce si la Kastro, satul medieval al insulei.

Insula Skiathos este cu adevarat un paradis pe pamant, cu paduri bogate de pini si ape azurii cristaline. In ciuda cresterii rapide a turismului de aici din ultimele decenii, aceasta insula este inca virgina si de un pitoresc binecuvantat, cu mai mult de 60 de plaje frumoase si curate. Cea mai renumita este Koukounaries, care a fost declarata a treia cea mai frumoasa plaja din Marea Mediterana.

Ghiduri turistice orase din Skiathos

Ghid turistic Skiathos Town

Orasul Skiathos, capitala insulei cu acelasi nume, s-a dezvoltat pe o colina deasupra portului vechi, in jurul bisericilor Trei Ierárhi si Agia Triada. Este o asezare relativ noua, construita intre anii 1829-1830, pe doua dealuri situate la marginea marii. In orasul modern Skiathos, casele sunt…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Skiathos