Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Skyros, Grecia! Aici gasesti date generale Skyros precum istorie Skyros, geografie Skyros, clima Skyros, cultura Skyros si economie Skyros. Rubrica stiati ca Skyros contine curiozitati si lucruri interesante despre Skyros, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Skyros, poti verifica sectiunea de hoteluri Skyros pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Skyros este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Skyros, restaurante Skyros, baruri Skyros, magazine Skyros si activitati Skyros.

Vezi harta interactiva Skyros, Grecia

Skyros, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Insula Skyros combina elementele naturale de munte si mare si este situata in apele cristaline albastre ale Marii Egee, intre insula Evia si insulele Sporade de Nord. Exista multe orase, sate si statiuni de coasta raspandite peste tot pe insula, fiecare oferind propriul lor peisaj unic.

Skyros este o insula care are atat de multe de oferit si indiferent de tipul de vacanta pe care o cautati, puteti fi siguri ca Skyros va fi in masura sa va ofere exact ceea ce doriti. Plajele din Skyros sunt renumite in intreaga Grecie deoarece sunt unele dintre cele mai frumoase. De la orasul capitala Chora, la statiunile de coasta din Molos, Magazia si multe altele, Skyros este combinatia perfecta de pamant si mare si un loc placut pentru relaxare.

Ghiduri turistice orase din Skyros

Ghid turistic Chora

Capitala insulei Skyros este Chora sau Skyros Town si se afla pe partea de est a insulei. Acropola centrala (Stanca lui Tezeu) a capitalei este minunata, in stil cicladic, cu case albe cubice situate pe partea de sus a dealului, formand un labirint de strazi abrupte si inguste. In centrul…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Skyros